Verzendkosten: € 3,95 in Nederland, boven de 25 euro gratis verzending

+316 40 63 74 38

KLANTENSERVICE

Een bestelling op maandag, dinsdag en zaterdag voor vier uur wordt de zelfde dag verzonden.Woensdag t/m Vrijdag wordt een dag later verzonden vanwege lange markt dagen.Zodra dit niet mogelijk is door een of andere reden dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht door een e-mail.De verzending wordt gedaan door PostNL.

Nederland: De verzendkosten binnen Nederland bedraagt € 3,95. Bij bestellingen boven de 25 euro verrekenen we geen verzendkosten. Hier dient u zelf het juiste vakje aan te vinken van gratis verzenden!

Buitenland: Europa Zone 1:België, Luxenburg, Deenmarken (excl. Faeröer eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl.Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl.Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden.t/m 2kg € 9,- over de 2 kg €19,50

De betaalmethodes op onze site zijn:
  • IDeal
  • Bancontant Mister Cash
  • Giropay
  • PayPal
Wij zijn niet verantwoordelijk voor een kleur afwijking van de door u bestelde producten. U moet hierbij rekening houden met o.a. uw beeld kwaliteit en uw monitor afstelling. Slechte kwaliteit kan de kleur vervormen. (De foto’s op onze site worden gemaakt in een fotostudio om zo de kwaliteit van de foto te vergroten.)
U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retour zenden. Hierbij dient u de mee gestuurde pakbon(kopie) mee te zenden zodat we een ordernummer en product overzicht van u hebben. Bij het retourneren dient u zelf de verzend kosten en retourkosten te betalen. Wij heb geen gratisretourservice. (het adres is onderin de site te vinden)
Producten die niet retour gezonden kunnen worden:
  • Maatwerk (bv. Producten die p/m geknipt moesten worden).
  • Goederen die gebruikt, bezwaard of beschadigd zijn.
  • Producten die van een aanbieding afkomstig zijn.
  • Producten die niet meer in het originele verpakking zitten.
Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen.

Wil je via de site bestellen en dan op een van onze weekmarkten afhalen, dat kan!!

Bestel uiterlijk een dag van tevoren voor 15.00 en laat een opmerking achter bij de bestelnotities op welke markt u de bestelling wilt afhalen. Dan zorgen wij dat we uw bestelling klaar hebben liggen. Voor controle vragen we de achternaam, postcode en huisnummer van de besteller.

Bestelt u onder de 25 euro dan zal er met afrekenen verzendkosten gevraagd worden. Deze krijgt u contant terug bij afhalen.

Weekmarkten:

Maandag: Nijmegen 09.00 tot 16.00

Dinsdag: Leusden 08.30 tot 13.00

Woensdag: Sommelsdijk / Middelharnis 08.00 tot 16.00

Donderdag: Wijchen 08.30 tot 13.00

Vrijdag: ’s-Gravenzande 08.30 tot 16.30

*uitgezonderd vakantiedagen, ziekte of andere redenen dat we niet kunnen komen. Dan nemen we contact op voor een oplossing.

Wij respecteren de privacy van gebruikers van onze webshop en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden.  Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is hier van toepassing.